Κοπές μετάλλων Laser

Η Εταιρία Καραβίας ΟΕ εχει εμπλουτίσει την γκάμα της στο κομμάτι της επεξεργασίας μετάλλου με ένα σύγχρονο Laser κοπής λαμαρίνας. Σε συνδυασμό με τις στράντζες και τα υπολοίπου μηχανήματα μπορούμε να προχωρήσουμε σε κοπές ακριβείας και να συνδυαστούν με στραντζαρίσματα προκειμένου να αποδοθούν και τα πιο απαιτητικά σχέδια.

 

Το Laser μπορεί να κόψει ότι σιδηρούχα και μή σιδηρούχα μέταλλα σε μεγάλες διαστάσεις (3,00m x 1,50m) και σε διάφορα πάχη.

 

Ενδεικτικά μπορούμε να κόψουμε

 

Κοπές Σιδηρούχων μέταλλων (χάλυβες)

 

  • μέχρι 20χιλ πάχος χάλυβα ( μπορούν να υπάρξουν μικρές διαφοροποιήσεις ανάλογα με το κράμα)

  • μέχρι 10χιλ πάχος ανοξείδωτου χάλυβα

  • Γαλβανισμένος χάλυβας κοπή μεχρι 10χιλ

 

Κοπή σε μη σιδηρούχα μέταλλα

 

κοπή σε αλουμίνιο

 

  • κοπή μέχρι 8χιλ αλουμίνιο ( μικρές διαφοροποιήσεις ανάλογα με το κράμα)

 

Κοπή ορείχαλκου ( μπρούντζος)

 

  • Κοπή ορείχαλκου πάχους μέχρι και 6χιλ.

 

Επιπλέον το μηχάνημα εχει την δυνατότητα να κόψει και πιο σπάνια μέταλλα ( ευγενή μέταλλα ) όπως ασήμι , τιτάνιο και μέταλλα κοσμηματοποιίας , αλπακάς – αρζαντό κ.α .

 

Σε κάποια μέταλλα έχουμε την δυνατότητα της χάραξης με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Το μικρό πάχος της δέσμης του Laser επιτρέπει να κόβονται σχέδια με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια σε μικρές κλίμακες. Στην εταιρία υπάρχει σχεδιαστικό τμήμα που υποστηρίζει το CNC Laser και το οποίο μέσα απο υπολογιστές μεγάλης επεξεργαστικής ισχύος μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε όποιο σχέδιο . Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας που αφορά στην επεξεργασία μετάλλου https://Karavias.eu . Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο facebook με το προφίλ Karavias Laser.